Sinds 2012 is Klok Groenprojecten gevestigd in het Gelderse Afferden. Inmiddels hebben we diverse zakelijke en particuliere klanten door het hele land. Het rooien en snoeien van bomen en struiken is de ‘core business’, maar ook biomassa en flora & fauna zijn belangrijke onderdelen. Bovendien heeft Klok Groenprojecten inmiddels een gelieerd bedrijf FloraCon.

Klok Groenprojecten is continu bezig om haar bedrijfsprocessen te verbeteren, onder andere door het behalen van certificeringen. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we altijd naar de beste oplossing op maat. We zijn laagdrempelig, gaan voortvarend te werk en bieden een scherpe prijsstelling. We hebben de uitspraken ‘een man een man’ en ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel staan.

Groen en verantwoord

Klok Groenprojecten hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het terrein van Klok Groenprojecten ligt middenin agrarisch gebied en beschikt over natuurvriendelijke oevers. Er ligt een groene zoom om het bedrijfsterrein, waar men een plas-draszone, een vispaaiplaats en een stukje wilgenplantage voor biomassa vindt. Ook heeft Klok Groenprojecten zonnepanelen op het dak, waarmee groene energie wordt geproduceerd en vermindert de stook van resthout het gasverbruik in ‘barre’ tijden.

Ons team:

Ing. Vincent J.M.O. van de Klok, Directeur/eigenaar, mail: vvdklok@klokgroenprojecten.nl, tel.: +31 (0)487 51 12 97

Ruud J.M. van de Klok hoofd bedrijfsadministratie mail: factuur@klokgroenprojecten.nl

Aan te spreken personen op de werken/locaties:

Brendan de Geus (voorman, ETW)

Rowan Daan (voorman, ETW)

Hans Gerritsen (voorman)

Andreas Kievits (voorman, ETW)

Waarom kiezen voor Klok Groenprojecten?

Klok Projecten gaat veel verder dan alleen bomen rooien. U kunt bij ons terecht voor iedere vraag op het gebied van bomen, van boomtechnisch advies tot inventarisatie. Klanten kiezen voor ons vanwege:

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een vraag over bomen rooien, wilt u advies of kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)487 51 12 97 of info@klokgroenprojecten.nl