Nieuws


Blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons bedrijf

Wij zoeken jou

Wij zoeken een boomverzorger European treeworker of iemand die het ziet zitten om dit beroep te gaan uitoefenen, wij bieden de mogelijkheid om hiervoor een opleiding te volgen en uiteindelijk examen te doen en een gecertificeerd European treeworker te worden.

Wat kun je hier verwachten?

Wij zijn een relatief jong en gezellig team waar je jezelf kunt ontwikkelen in de richting die bij jou past. Wij houden ons vooral bezig met het groot groenonderhoud, denk aan het planten, snoeien en verwijdere van bomen. Maar denk daarnaast ook aan allerhande raakvlakken, bijvoorbeeld wat grondverzet, straatwerk en bosmaaien. Ook hebben we een bedrijfsbureau met een adviserende tak, als je de brains hebt en jezelf door wilt specialiseren als boomtechnisch adviseur, flora en fauna deskundige of zelfs een deeltijd hbo-opleiding willen gaan doen is dat allemaal mogelijk.
Doordat we met een relatief klein team werken is de variatie in werk reuze, zo kun je bijvoorbeeld de ene dag met grote machines werken en de andere dag weer bezig zijn met het opstellen van een rapportage. Uiteraard heb je dit zelf in de hand afhankelijk van je eigen ambities.

Meld je snel aan


© 2023 Klokgroenprojecten - Alle rechten voorbehouden         Realisatie door: ENJI DESIGN