de wereld van de moderne houthakker


Klok Groenprojecten is ontstaan vanuit een passie voor het milieu. Oprichter Vincent van de Klok is opgegroeid nabij het bos en besloot uiteindelijk Weg- en Waterbouw en Milieutechniek te gaan studeren. Het houthakken bleef hem aantrekken. Na circa twintig jaar managementfuncties bij diverse bedrijven te hebben bekleed, begon hij in 2008 zijn eigen bedrijf als ‘moderne houthakker’.Groen en verantwoord

Sinds 2012 is Klok Groenprojecten gevestigd in het Gelderse Afferden. Inmiddels hebben we diverse zakelijke en particuliere klanten door het hele land. Het rooien en snoeien van bomen en struiken is de ‘core business’, maar ook biomassa en flora & fauna zijn belangrijke onderdelen. Bovendien heeft Klok Groenprojecten inmiddels een gelieerd bedrijf FloraCon.

Klok Groenprojecten is continu bezig om haar bedrijfsprocessen te verbeteren, onder andere door het behalen van certificeringen. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we altijd naar de beste oplossing op maat. We zijn laagdrempelig, gaan voortvarend te werk en bieden een scherpe prijsstelling. We hebben de uitspraken ‘een man een man’ en ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel staan.

Klok Groenprojecten hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Het terrein van Klok Groenprojecten ligt middenin agrarisch gebied en beschikt over natuurvriendelijke oevers. Er ligt een groene zoom om het bedrijfsterrein, waar men een plas-draszone, een vispaaiplaats en een stukje wilgenplantage voor biomassa vindt. Ook heeft Klok Groenprojecten zonnepanelen op het dak, waarmee groene energie wordt geproduceerd en vermindert de stook van resthout het gasverbruik in ‘barre’ tijden.


© 2023 Klokgroenprojecten - Alle rechten voorbehouden         Realisatie door: ENJI DESIGN